Resultaten voor autisme begeleiding limburg

autisme begeleiding limburg
begeleiding
JavaScript-fout.
autisme symptomen
Stumass, wonen en studeren met autisme Stumass, wonen en studeren met autisme.
Sinds een half jaar heeft Stumass, begeleiding voor hbo en wo studenten met autisme, een. 30 januari 2018. Hoe regel ik een indicatie voor ambulante begeleiding? Voor de gespecialiseerde ambulante begeleiding van Stumass heb je een door de gemeente afgegeven Wmo maatwerkvoorziening.
trial
iQ Coaches: uniek in autisme en ADHD IQ Coaches.
Ofwel betrokkenheid en kwaliteit bij de begeleiding van mensen met autisme PDD NOS, syndroom van Asperger en ADHD, ADD. iQ Coaches biedt levensbrede begeleiding ofwel levensloopbegeleiding en jobcoaching aan mensen met autisme en ADHD. iQ Coaches geeft trainingen en cursussen voor cliënten, ouders en professionals.
SEO bureau
Leo Kannerhuis Limburg.
Leo Kannerhuis Limburg. Leo Kannerhuis Limburg maakt deel uit van het Leo Kannerhuis Nederland. Dit is een samenwerkingsverband van GGZ instellingen die gespecialiseerde behandeling en begeleiding bieden aan cliënten met autisme op locaties verspreid over Nederland. Door de samenwerking met deze verschillende instellingen delen we kennis en expertise en bieden we gespecialiseerde autisme behandeling en begeleiding.
Mediamarkt
Stichting Autisme Hulp Zuid-Limburg.
Iedereen is anders en binnen SAHZL hebben wij in de loop van de jaren onze eigen methode ontwikkeld om op een goede en duidelijke manier onze hulp aan te kunnen bieden. De stichting richt zich op jongeren en jongvolwassenen vanaf 17 jaar met een Autisme Spectrum Stoornis met een normale tot hoogbegaafdheid. De ondergrens van TIQ Totale Intelligentie Quotiënt voor het aanmelden van begeleid wonen, heeft SAHZL vastgesteld op minimaal 85. SAHZL werkt met een persoonlijk zorgleefplan aangepast op de behoefte van de cliënt, waardoor gewenste en benodigde doelen behaald worden. De duur van een traject is geheel afhankelijk van wensen en doelen welke persoonlijk afgestemd worden met de hulpvrager. SAHZL hanteert geen minimale of maximale begeleidingsperiode maar maakt afspraken in overleg met iedere hulpvrager. Buiten de begeleiding binnen de woonvormen bieden wij ook bereikbaarheid en slaapdiensten waarbij op locaties begeleiding aanwezig is om, indien nodig, ondersteuning te bieden in de nachten.
Autisme wonen in Limburg Autisme Limburg.
Autisme in Limburg. Autisme wonen in Limburg. Categories: Autisme, Autisme in Limburg, Wonen met autisme. Autisme wonen in Limburg. Er zijn mensen met autisme die zelfstandig wonen, sommige met ondersteuning of begeleiding aan huis. De ondersteuning krijgen ze vanuit mantelzorgers of professionals.
Autisme Brabant BijdeHand Autisme Begeleidings Centrum.
Bijdehand Autisme Begeleidingscentrum is een kleinschalige onafhankelijke organisatie in Deurne welke zeer flexibel is in professionele begeleiding in allerlei vormen. Ons werkgebied richt zich voornamelijk op de volgende regio's: de Kempen, de Peel en Peel en Maas met de nadruk op o.a. Deurne, Helmond, Asten en omstreken en een deel van Noord Limburg.
Stichting Autisme Hulp Zuid-Limburg.

Contacteer ons