Resultaten voor autisme begeleiding limburg

autisme begeleiding limburg
De kracht van autisme.
Stichting Empower biedt begeleiding binnen groepen voor kortdurend verblijf en logeeropvang doordeweeks, in weekenden en tijdens vakantieperiodes. Locatie is het prikkelarme Empowerhuis in Hattem. Beschermd wonen bij Stichting Empower staat voor begeleiding in beschermde woonruimte voor jongeren en jongvolwassenen met een autisme spectrum stoornis ASS of ADHD.
autisme symptomen
Thuisbegeleiding voor personen met autisme Participate Autisme.
Groepsbegeleiding voor ouders van kinderen met autisme met en normale begaafdheid, ouders van een kind met autisme en een verstandelijke beperking en ouders van adolescenten met autisme. Bezoekouderwerking waarbij bezoekouders als ervaringsdeskundigen andere ouders bijstaan in de omgang met hun kind.
condensdroger
Care4Kidz Behandeling Begeleiding voor kind en Gezin individueel en Groep.
Overzicht Logeerweekenden 2018. Care4Kidz is een gecontracteerde, gecertificeerde zorgorganisatie binnen de 18 zuid Limburgse gemeenten, gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen, jeugdigen en jong volwassenen met psychische, psychiatrische problemen of met een lichte verstandelijke beperking. Wij begeleiden u op een snelle en persoonlijke wijze met uw zorgvraag.
katholieke datingsite
Eigen-Wijs in Zorg Limburg.
De autist bestaat niet. Maar door jarenlange ervaring in het werken met mensen met autisme hebben we extra kennis en mogelijkheden om jou te verstaan en te begeleiden. Klik hier voor onze begeleiding met betrekking tot autisme. Klik hier voor meer informatie over de Basiscursus Autismespectrumstoornissen en overige voorlichting op dit gebied.
omnikey 5421
Bureau Beckers. Begeleiding voor mensen met autisme in de regio NijmegenArnhem.
Begeleiding op maat. Begeleiding bij autisme en ADHD in Nijmegen, Arnhem en omgeving. Bureau Beckers biedt verschillende vormen van ontwikkelingsgerichte begeleiding op weg naar zelfstandigheid. Hierbij helpen wij de cliënt zelf meer regie over zijn of haar leven te verkrijgen.
riool ontstoppen utrecht
iQ Coaches: uniek in autisme en ADHD IQ Coaches.
Ofwel betrokkenheid en kwaliteit bij de begeleiding van mensen met autisme PDD NOS, syndroom van Asperger en ADHD, ADD. iQ Coaches biedt levensbrede begeleiding ofwel levensloopbegeleiding en jobcoaching aan mensen met autisme en ADHD. iQ Coaches geeft trainingen en cursussen voor cliënten, ouders en professionals.
partytent
Home Begeleidingscentrum autisme. Welkom bij vzw Begeleidingscentrum voor Personen met Autisme.
Vzw Begeleidingscentrum voor Personen met Autisme biedt professionele ondersteuning en begeleiding aan jongeren en volwassenen met autisme. Klein op maat. We kiezen hierbij bewust voor kleinschalige afdelingen. Zo kunnen personen met autisme groeien in een aangepast kader. Vzw Begeleidingscentrum zet in op permanente vorming en coaching om die professionaliteit te verhogen.
Home dr. Leo Kannerhuis, centrum voor autisme.
Op zoek naar meer kennis over autisme? De online tv-zender AutismeTV deelt ervaringen en kennis van professionals, wetenschappers, ouders en mensen met autisme. Even op adem komen? Leven met een kind met autisme in een gezin is intensief en dynamisch.

Contacteer ons