Meer resultaten voor studiebegeleiding

studiebegeleiding
Studiebegeleiding Heerbeeck.
Ook kan gebruik gemaakt worden van het tutorensysteem, waarbij leerlingen uit hogere leerjaren leerlingen in de lagere klassen helpen met een vak waar zij moeite mee hebben. Mocht uw zoon/dochter hiervan gebruik willen maken, kan een verzoek via dit mailadres geplaatst worden.
rotterdam university
Studiebegeleiding De Liemers.
Uniek aan Studiebegeleiding de Liemers is dat we naast reguliere huiswerkbegeleiding ook intensieve en specialistische varianten aanbieden. Deze vinden plaats onder leiding van orthopedagogen in kleine, prikkelarme zalen waarbij wordt geput uit meer dan 15 jaar ervaring met het begeleiden van leerlingen met ADHD, dyslexie, calculie of fasie, NLD, ODD of vormen van autisme.
korte cursussen
Studiebegeleiding.
Wat houdt dagelijkse studiebegeleiding op Kampong in? Iedere leerling maakt van maandag tot en met vrijdag zijn of haar huiswerk op Maltha studiecoaching Kampong. Dat is vanaf 13.30 tot 18.30 uur, al naar gelang de wijze van dagelijkse studiebegeleiding waarvoor gekozen wordt.
examentraining
Studiebegeleiding FBE Hogeschool van Amsterdam.
Een studieadviseur helpt je bij de voortgang van je studie, zoals bij studievertraging, keuze van je studierichting en persoonlijke problemen. De taken van de studieadviseur zijn.: Kan studenten oproepen voor een voortgangsgesprek en ondersteunt hen bij het maken van een studieplanning.,
hovenier baarn
studiebegeleiding Nijmegen op het Kandinsky College Kandinsky College Malderburchtstraat.
De Blauwe Ruiter. Het Kandinsky College biedt de organisatie Studiebegeleiding Nijmegen de mogelijkheid en faciliteiten om na schooltijd op school Kandinsky-leerlingen te begeleiden bij onder andere het plannen en organiseren van hun huiswerk. U kunt hierbij denken aan: vooruitwerken, inhalen, herhalen, oefenen en bijspijkeren, plannen en organiseren, studievaardigheden en overhoring.
bijles
Studiebegeleiding VVV-Venlo.
VVV-Venlo is er ook in geslaagd om een topsportregeling te treffen met een tweetal scholen voor vervolgopleidingen, namelijk de Fontys Hogeschool Venlo HBO opleiding en Gilde Opleidingen Beroepsopleidingen. Dit houdt concreet in dat de combinatie studie en Topsport ook na de middelbare school een vervolg kan krijgen onder dezelfde voorwaarden van studiebegeleiding, studiecoördinatie en roostervariatie.
taxi oosterbeek
Fides Studiebegeleiding Leer met ons en je zult het nooit vergeten.
2018 Fides Studiebegeleiding Alle rechten voorbehouden Door: Harald Pouwels Designs. Neem contact op. Stuur ons een bericht en wij reageren hier zo snel mogelijk op! Verander de tekst. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website soepeltjes draait.
onderwijs
Home Den Bramel Studiebegeleiding.
Doelstelling van Den Bramel studiebegeleiding. Het doel van Den Bramel studiebegeleiding is het op maat begeleiden van scholieren en studenten bij het plannen, leren en organiseren van hun schoolwerk zodat de scholier of student dit zelfstandig leert toe te passen.
bijles

Contacteer ons