Zoeken naar studiebegeleiding

studiebegeleiding
Studiebegeleiding XL Home.
De uitkomsten van een dergelijk onderzoek en het verloop van de individuele begeleiding worden teruggekoppeld naar ouders, school en studiebegeleiding. Zij geeft hierbij handelingsgerichte adviezen naar leerkrachten en begeleiders. Ouders en Leerlingen over XL. Studiebegeleiding XL, een plek waar je in alle rust kan focussen op je studie.
taxi oosterbeek
Jos Kinds studiebegeleiding.
Contact en bereikbaarheid. Jos Kinds studiebegeleiding is met gemiddeld 450 leerlingen en 40 medewerkers het grootste studiebegeleidingsinstituut van de regio Salland en ook actief in Deventer en De Meern. Als studiebegeleidinginstituut willen we leerlingen helpen die moeite hebben met schoolwerk.
leren leren
DOK Studiebegeleiding HET huiswerkinstituut in de regio Midden-Limburg! Voor Basis Onderwijs, Voortgezet Onderwijs, MBO en HBO. DOK Studiebegeleiding.
Telefonisch contact mogelijk vanaf 14.00u. op ma t/m do. Privacyverklaring DOK Studiebegeleiding 17 mei 2018. DOK Studiebegeleiding, gevestigd aan Bovenstestraat 58 ABC 6101 EL Echt, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze Privacyverklaring. Copyright 2018 DOK Studiebegeleiding.
bijles
studiebegeleiding Nijmegen op het Kandinsky College Kandinsky College Malderburchtstraat.
De Blauwe Ruiter. Het Kandinsky College biedt de organisatie Studiebegeleiding Nijmegen de mogelijkheid en faciliteiten om na schooltijd op school Kandinsky-leerlingen te begeleiden bij onder andere het plannen en organiseren van hun huiswerk. U kunt hierbij denken aan: vooruitwerken, inhalen, herhalen, oefenen en bijspijkeren, plannen en organiseren, studievaardigheden en overhoring.
taxi oosterbeek
Studiebegeleiding VVV-Venlo.
VVV-Venlo is er ook in geslaagd om een topsportregeling te treffen met een tweetal scholen voor vervolgopleidingen, namelijk de Fontys Hogeschool Venlo HBO opleiding en Gilde Opleidingen Beroepsopleidingen. Dit houdt concreet in dat de combinatie studie en Topsport ook na de middelbare school een vervolg kan krijgen onder dezelfde voorwaarden van studiebegeleiding, studiecoördinatie en roostervariatie.
bijles
Fides Studiebegeleiding Leer met ons en je zult het nooit vergeten.
2018 Fides Studiebegeleiding Alle rechten voorbehouden Door: Harald Pouwels Designs. Neem contact op. Stuur ons een bericht en wij reageren hier zo snel mogelijk op! Verander de tekst. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website soepeltjes draait.
slotenmaker baarn
Home Den Bramel Studiebegeleiding.
Doelstelling van Den Bramel studiebegeleiding. Het doel van Den Bramel studiebegeleiding is het op maat begeleiden van scholieren en studenten bij het plannen, leren en organiseren van hun schoolwerk zodat de scholier of student dit zelfstandig leert toe te passen.
hovenier baarn
SSL Leiden Dé Leidse Examentraining met meer dan 20 jaar ervaring. Stichting Studiebegeleiding Leiden De Leidse examentraining.
Bij Stichting Studiebegeleiding Leiden kun je er van op aan dat je een examentraining volgt waarbij je daadwerkelijk vooruitgang ziet. Ons team bestaat voornamelijk uit jonge docenten die jarenlange ervaring hebben met het begeleiden van leerlingen tijdens bijlessen en cursussen.
slotenmaker baarn

Contacteer ons