Meer resultaten voor studiebegeleiding nijmegen

studiebegeleiding nijmegen
studiebegeleiding - Taxi Oosterbeek Schiphol.
Of het gaat om een enkele taxirit of om een retour, wij kennen de weg in regio Oosterbeek en brengen u graag veilig op uw bestemming. Taxi Oosterbeek Schiphol. Taxi Oosterbeek is al jarenlang hét taxibedrijf voor de taxiritten naar vliegvelden.
studiebegeleiding - Den Doel, Nuenen 1.
Naar woningaanbod 20 naar boven Hendriks Makelaardij, de NVM makelaar in regio Weert. Wij zetten ons altijd 100% in als makelaar in regio Weert. Wij hebben als makelaar in regio Weert kennis van de lokale woningmarkt en weten zo een verkoopplan op te stellen dat het beste past bij jouw woning in regio Weert.
Vacatures Postelein.
OSN studiebegeleiding middelbare scholieren. Orthopedagogische Studiebegeleiding Nijmegen zoekt regelmatig coaches en/of vakdocenten. Als coach ondersteun je middelbare scholieren die intensieve begeleiding nodig hebben bij het maken van hun huiswerk. Je helpt met plannen en structureren, overhoort en controleert het huiswerk en je geeft uitleg.
boomstamtafel friesland
Onderwijs vacatures in Brabant Docenten banen.
Docent Tekenen, 1e graad m/v. School: Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen. Ingangsdatum: 1 augustus 2018. Met ingang van 1 augustus 2018 zijn wij voor de functie Docent Tekenen, 1e graad m/v in Nijmegen op zoek naar een geschikte kandidaat. School: Auris De Spreekhoorn.
samsung
studiebegeleiding Nijmegen op het Kandinsky College Kandinsky College Malderburchtstraat.
De Blauwe Ruiter. Het Kandinsky College biedt de organisatie Studiebegeleiding Nijmegen de mogelijkheid en faciliteiten om na schooltijd op school Kandinsky-leerlingen te begeleiden bij onder andere het plannen en organiseren van hun huiswerk. U kunt hierbij denken aan: vooruitwerken, inhalen, herhalen, oefenen en bijspijkeren, plannen en organiseren, studievaardigheden en overhoring.
marketing vacature
Studiebegeleiding Nijmegen Jimmys 024.
Jimmy's' is dé plek in de regio Nijmegen waar je terecht kan met al je vragen. Ons team staat van maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 18.00 klaar om je te helpen met vragen en kunnen je advies geven over van alles en nog wat.
puma
Huiswerkbegeleiding Bijles Nijmegen NSG Groenewoud Huiswerkbegeleiding bijles Nijmegen.
In de huiswerkklas maak jij rustig je huiswerk. Naast huiswerkbegeleiding kun je kiezen voor 1-op-1 studiebegeleiding. Samen met een ervaren coach kijk je uitgebreid naar je leermethoden en je manier van plannen. Waarom kiezen voor Studiekring Nijmegen NSG Groenewoud? Al ruim 10 jaar een betrouwbare partner van school in aanvullend onderwijs.
Bijles Nijmegen: Zoek naar studiehulp Care.com.
Lieke 6511 Nijmegen. Vanaf 9 per uur /uur Leeftijd: 26 Ervaring: 1. Hallo, mijn naam is Lieke en ik ben 25 jaar, afkomstig uit Nijmegen. Ik heb veel ervaring en affiniteit met exacte vakken, maar ook met Engels en Nederlands.
Studiebegeleiding Nijmegen Startpagina Facebook.
18 februari 2015. Kom jij zaterdag het kikkerbecool-spel bij ons spelen? kikkerbecool opendag studiebegeleiding studiebegeleidingnijmegen nijmegen. De toetsweek is voor de meesten voorbij, dus wij gaan opruimen! Wij wensen alle harde werkers een fijn en welverdiendweekend! studiebegeleidingnijmegen studiebegeleiding nijmegen toetsweek weekend instafriday.
Studiebegeleiding Nijmegen zoekt personeel Bijbaan.nl.
Nijmegen Parttime overdag Middelbare school HBO Universiteit. Studeer jij aan de lerarenopleiding HBO of WO of ben je op zoek naar een passende bijbaan, dan is werken als vakdocent of coach bij Studiebegeleiding Nijmegen misschien iets voor jou! Studiebegeleiding Nijmegen zoekt studenten voor verschillende functies.:

Contacteer ons