Meer resultaten voor studiebegeleiding nijmegen

studiebegeleiding nijmegen
studiebegeleiding - Taxi Oosterbeek Schiphol.
Of het gaat om een enkele taxirit of om een retour, wij kennen de weg in regio Oosterbeek en brengen u graag veilig op uw bestemming. Taxi Oosterbeek Schiphol. Taxi Oosterbeek is al jarenlang hét taxibedrijf voor de taxiritten naar vliegvelden.
Nijmegen-Oost.nl.
Studiebegeleiding Nijmegen is verhuisd! Eric Lenders, StudiebegeleidingNijmegen. 8 september 2017, 379x gelezen. Onze hoofdvestiging Daalsehof, waar wij 17 jaar gehuisvest zijn geweest, gaat m.i.v. dit schooljaar 2017-2018 naar een nieuwe locatie: Keizer Karel Plein nr.11. Op deze nieuwe en frisse locatie staat vernieuwing centraal.
huiswerkbegeleiding breda
Studiebegeleiding Nijmegen De Telefoongids.
Studiebegeleiding in Nijmegen. Studiebegeleiding in Nijmegen 48 resultaten. Sorteer op: Relevantie. Vandaag geopend 2. Nu geopend 1. Geef uw mening. Bloemetje bezorgen Je Innerlijke Kracht. Kruidenstraat 73, Nijmegen. /je-innerlijke-kracht/21075356/5-1/phoneDetails _blank 06-21602320 06-2160 Toon nummer. Geef uw mening. Bloemetje bezorgen JIP cursussen.
zoekmachine google
Huiswerkbegeleiding Montessori College.
OSN biedt studiebegeleiding aan leerlingen die specialistische begeleiding nodig hebben. Deze begeleiding wordt uitgevoerd door een team van enthousiaste medewerkers, onder leiding van gediplomeerde en gespecialiseerde orthopedagogen. Door middel van het digitale leerlingvolgsysteem kunnen zowel de leerlingen als de ouders online inloggen en op elk willekeurig moment volgen hoe de planning en begeleiding verloopt. OSN zit op maandag, woensdag en donderdag op het Montessori College Groesbeek 14.00u tot 17.00u en in Nijmegen iedere werkdag 8.30u 17.30u.
vacature lunchroom amsterdam
Bijles en huiswerkbegeleiding Nijmegen Voor ieder kind.
In Nijmegen zijn meerdere bijlesdocenten werkzaam, waaronder Leonie, die uitblinkt in bijles taal voor basisschoolleerlingen. Zij heeft Sofie 9 jaar, Nijmegen een halfjaar lang intensief begeleid met spelling, met volgens moeder Eva 46 jaar, Nijmegen uitmuntende resultaten. Klas en niveau leerling vanaf schooljaar 2017/2018.
artiest
Studiebegeleiding De Liemers.
Uniek aan Studiebegeleiding de Liemers is dat we naast reguliere huiswerkbegeleiding ook intensieve en specialistische varianten aanbieden. Deze vinden plaats onder leiding van orthopedagogen in kleine, prikkelarme zalen waarbij wordt geput uit meer dan 15 jaar ervaring met het begeleiden van leerlingen met ADHD, dyslexie, calculie of fasie, NLD, ODD of vormen van autisme.
Airbnb
Bijles in Nijmegen Bijlesje.nl.
Voldoende sociale vaardigheden van een bijlesdocent bevordert deze klik. We hebben zeer veel ervaring in de werving en selectie van bijlesdocenten en richten ons voor de omgeving primair op studenten van de aan de Radboud Universiteit Nijmegen of de Hogeschool Arnhem Nijmegen HAN.
kindvriendelijke zoekmachine
studiebegeleiding Nijmegen op het Kandinsky College Kandinsky College Malderburchtstraat.
De Blauwe Ruiter. Het Kandinsky College biedt de organisatie Studiebegeleiding Nijmegen de mogelijkheid en faciliteiten om na schooltijd op school Kandinsky-leerlingen te begeleiden bij onder andere het plannen en organiseren van hun huiswerk. U kunt hierbij denken aan: vooruitwerken, inhalen, herhalen, oefenen en bijspijkeren, plannen en organiseren, studievaardigheden en overhoring.
nilfisk
Studiebegeleiding Nijmegen Jimmys 024.
Jimmy's' is dé plek in de regio Nijmegen waar je terecht kan met al je vragen. Ons team staat van maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 18.00 klaar om je te helpen met vragen en kunnen je advies geven over van alles en nog wat.
de stad tiel

Contacteer ons