Meer resultaten voor studiebegeleiding limburg

studiebegeleiding limburg
Studiekring Check5 Huiswerk, bijles, trainingen.
Je hebt zojuist de eerste stap gezet op weg naar beter presteren én leuker leren. Studiekring Check5 kan je helpen met het bereiken van je persoonlijke leerdoelen. Huiswerkbegeleiding, bijles, eindexamenbegeleiding, studievaardigheidstraining; een beetje extra ondersteuning maakt een wereld van verschil.
vpn for free
Begeleiding UCLL.
Daarom maakt UC Leuven-Limburg echt werk van een goede studiebegeleiding en trajectbegeleiding. Studiebegeleiding staat voor de begeleiding die je bij ons krijgt bij alles wat met studeren te maken heeft. Hoe slaag jij er in om alle materie die je moet kennen te verwerken? Hoe slaag je erin de competenties die je moet hebben te verwerven? Onze begeleiding helpt je concreet met je studie-aanpak: studiemethode, hulpmiddeltjes bij het studeren, concentratietechnieken., Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Trajectbegeleiding heeft te maken met je eigen keuzes. Bij UC Leuven-Limburg heb je je opleidingsprogramma zelf in handen. Wij stellen een model voor, maar jij mag dat wijzigen. Bij keuzes komt een grote verantwoordelijkheid kijken. Daarom willen we jou coachen. Elke student krijgt een trajectbegeleider die beschikbaar is op een aantal scharniermomenten. Zoals bij de start van het academisch jaar of als je je resultaten hebt gekregen. Maar ook daarbuiten is hij of zij jouw eerste aanspreekpunt. Twijfels, faalangst, verdriet?, Blijf niet te lang met je kopzorgen zitten en kom langs op de studentendiensten in Leuven/Diest en de Psychosociale Dienst in Limburg.
test url
Home Scoor Zorg.
Scoor Zorgburo Parkstad is HKZ gecertificeerd en heeft zich gespecialiseerd in het bieden van individuele begeleiding, groepsbegeleiding, gezinsbegeleiding en logeren aan kinderen en jong volwassenen met psychiatrische problematiek, gedrags en of sociale emotionele problemen, autisme of aanverwante stoornis en/of een licht verstandelijke beperking.
nep schedel
Huiswerkbegeleiding bijles Venlo Huiswerkbegeleiding bijles Venlo.
Je huiswerk goed plannen, structuur aanbrengen, leren hoe je moet leren. Kom 3 tot 5 dagen begeleid huiswerk maken bij Studiekring in Venlo. Weet jij hoe je je huiswerk moet aanpakken maar ben je snel afgeleid door bijvoorbeeld je telefoon?
condensdrogers
Studie 11 Studiebegeleiding Belevend.
Jeanine Rijcks, eigenaresse van Studie 11 Studiebegeleiding Coaching start naast haar vestiging in Meerssen nu ook een vestiging in Beek aan de Prins Mauritslaan 3. Studie 11 is er voor leerlingen van het basis, voortgezet en het vervolgonderwijs VMBO-HAVO-VWO. Kom een kijkje nemen tijdens de OPEN DAG op vrijdag 25 augustus a.s, of neem contact op via 06-128 227 45 of kijk op www.studie11.nl voor meer informatie!
vs
E.C.H. Studiebegeleiding Huiswerkbegeleiding Akerstraat 79, Heerlen, Limburg Telefoonnummer Yelp.
Klik op ok, ververs de Yelp-pagina en probeer opnieuw te zoeken. Je kunt in plaats daarvan ook naar een stad, plaats of adres zoeken. Klik in de rechterbovenhoek van het venster op de knop met drie puntjes en vervolgens op Instellingen.
partytent
Studiebegeleiding.
Kind en Gezin. Diensten voor het kind. Remedial teaching is een lesmethode waarmee kinderen met bepaalde leer en gedragsproblemen geholpen kunnen worden. Daarbij kan het bijvoorbeeld gaan om kinderen met dyslexie of andere leerproblemen. Kind en Gezin. Diensten voor het kind.
Studiebegeleiding Studiecentrum LimburgStudiecentrum Limburg.
Dit zorgt voor rust en een goede werksfeer. Wij geven op de volgende locaties studiebegeleiding.: Triple A Contept. Studiecentrum Limburg werkt met het zogenaamde Triple A Concept. Dit is gebaseerd op het ontwikkelen van kennis, motivatie en plezier. TRIPLE A CONCEPT.

Contacteer ons