Resultaten voor studiebegeleiding hbo

studiebegeleiding hbo
Bijles door professionele docenten Lector Studiebegeleiding.
Zij zijn in vast dienstverband werkzaam bij Lector Studiebegeleiding en beschikken uiteraard over een verklaring omtrent gedrag VOG. Wij verzorgen bijles op de volgende niveaus.: Voortgezet onderwijs vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, tto. Staatsexamen alle niveaus. hbo diverse studies, o.a.
hbo opleiding communicatie
Studiehulp Nederland Studiebegeleiding, bijles en MBO-HBO trainingen!
We zijn flexibel en laten de leerling of cursist op zijn eigen manier werken zolang we samen twee dingen bereiken: de cijfers gaan omhoog en de leerling of cursist heeft er een goed gevoel bij. We helpen om het overzicht te bewaren, op tijd zwakke punten te signaleren en hier wat aan te doen. Voor effectieve, succesvolle studiebegeleiding is ervaring en gedegen vakkennis noodzakelijk.
hbo management
Studiebegeleiding HBO WO studenten Stip Studenten.
Stage werk vacature. Wall of Stip. Studiebegeleiding HBO WO studenten. Stip Studenten Projecten Studiebegeleiding HBO WO studenten. Door middel van het organiseren van verschillende programmas en activiteiten wilt Stip studenten ondersteunen in het succesvol doorlopen en afronden van hun studie.
post hbo accountancy
Studiebegeleiding bij HBO-ICT HAN.nl.
Studiebegeleiding bij HBO-ICT. De HAN is een grote onderwijsinstelling, maar toch is het onderwijs persoonsgericht en kleinschalig. Dus je staat er niet alleen voor! Je hebt binnen de opleiding HBO-ICT veel contacturen met docenten en studenten. Vragen en antwoorden. Hoe kleinschalig is de opleiding HBO-ICT?
aanbieder
Student Studiebegeleiding Bijles BijlesAcademie.
Op locatie Utrecht Oost werkt BijlesAcademie op het gebied van studiebegeleiding samen met Marilene Zwetsloot van Praktijk voor Optimaal Leren www.praktijkvooroptimaalleren.nl. Zij helpt al heel wat jaren studenten in het behalen van hun studiedoelen. Bij BijlesAcademie leren we je effectief studeren en bieden we een stok achter de deur om aan de slag te gaan. In overleg met jou bepalen we wat de beste aanpak is. BijlesAcademie verzorgt bijles in vakken van het Vervolgonderwijs. Dit kan MBO, HBO of WO zijn, maar ook zelfstudiecursussen.
Studiebegeleiding studenten.
Faalangst reductie training. Testen en advies. Studiebegeleiding studenten MBO HBO WO. Ik zit op het MBO maar het valt me zwaar, ik heb denk ik een studiecoach nodig. Statistiek, ik zie er als een berg tegenop. Wie kan mij helpen?
StudeerSim Studiebegeleiding en coaching voor mbo, hbo en universiteit.
StudeerSlim werkt met gespecialiseerde studiecoaches die ervaring en kennis hebben met betrekking tot leerproblematiek, motivatiemoeilijkheden, studie-inrichting en advies. Meld je aan voor studiebegeleiding! StudeerSlim biedt studiebegeleiding en coaching voor mbo, hbo en universitaire studenten in Groningen en Leeuwarden. Onze studiecoaches staan voor je klaar om jou te helpen je studie goed te organiseren.
Studiebegeleiding en Bijles in Amsterdam Lokaal10.
De voordelen van bijles bij Lokaal10. Studiebegeleiding voor iedere mbo, hbo en wo-student. Studiebegeleiding toegespitst op jouw specifieke opleiding/studie/vak/tentamen. Studiebegeleiding met aandacht voor een effectief en efficiƫnt proces. Deskundig team met ruim 10 jaar ervaring. Prachtige locatie met excellente studiefaciliteiten.

Contacteer ons