Resultaten voor studiebegeleiding hbo

studiebegeleiding hbo
Huiswerkbegeleiding Prinsenbeek Huiswerkbegeleidinginstituut Prinsenbeek.
Aandachtspunten zijn het aanleren van studievaardigheden, leren plannen, vakinhoudelijke begeleiding en het creëren van zelfvertrouwen bij de leerling door de persoonlijke aanpak van deskundige coaches. MBO / HBO / WO. Studenten kunnen terecht voor trainingen voor taal en rekentoetsen en scriptiebegeleiding.
bijles
Bijles in Den Haag Wismon.
Zo zorgen we dat jouw kennis én jouw enthousiasme flink worden bijgespijkerd! Heb jij hulp nodig met statistiek op hbo of wo niveau? Met onze één-op-één begeleiding, gegeven door een ervaren bijlesdocent, kunnen wij snel en adequaat bijlessen of scriptiehulp inzetten.
post hbo accountancy
Bijles MBO en Bijles HBO aan huis DiplomaNu Bijles.
Meld je aan voor onze DiplomaNu Bijles MBO en Bijles HBO en krijg eindelijk weer greep op de onderwerpen die met accountancy gepaard gaan. Op het MBO en het HBO wordt er meer dan eens opgekeken tegen toetsen en tentamens van bedrijfseconomie.
piano kopen
Beoordelingen Studiemeesters.
hbo opleiding communicatie
HBS Huiswerkbegeleiding.
Werken bij HBS. HBS Huiswerkbegeleiding zoekt studenten die op 5 of 6 VWO, HBO of WO zitten. Je beantwoordt vakinhoudelijke vragen van leerlingen die op het voorgezet onderwijs zitten, overhoort de leerstof, kijkt maakwerk na en geeft advies over studievaardigheden.
bijles
Studiekeuzebegeleiding Hogeschool Rotterdam. Payoff.
English EN Zoeken Inloggen Sluit. Post hbo trainingen en cursussen. Gedrag en maatschappij. Media en ICT. Hulp bij studiekeuze. Studeren in Rotterdam. Projecten en publicaties. Over de hogeschool. Extra hulp bij het kiezen van een opleiding. Het kiezen van een studie kan lastig zijn.
hbo opleiding trainer coach
Hulp tijdens je studie.
Wil je meer informatie over het TEC-aanbod en/of de Taalweek, neem dan contact op met het Taalexpertisecentrum TEC via tec@hhs.nl. Het schakeljaar van De Haagse Hogeschool is bedoeld voor studenten die hun middelbare school in het buitenland hebben gevolgd en nu in Nederland graag een hbo-opleiding willen volgen.
Studiebegeleiding Windesheim.
Wil je meer begeleiding? Het kan zijn dat je naast de begeleiding tijdens de studie, op zoek bent naar meer persoonlijke begeleiding. Dat kan, want we hebben je meer te bieden als het gaat om studiebegeleiding.: Ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen in jouw loopbaan?

Contacteer ons