Meer resultaten voor studiebegeleiding leiden

studiebegeleiding leiden
Lector Huiswerkbegeleiding Studiebegeleiding 95% geslaagd!
Dagelijks geven wij met veel enthousiasme huiswerkbegeleiding, bijles en examentrainingen op onze verschillende vestigingen in Den Haag, Gorinchem, Leiden, Oegstgeest, Rotterdam, Utrecht en Voorburg. Ons kenniscentrum biedt onderwijsondersteuning aan middelbare scholen in de vorm van onder meer huiswerkbegeleiding, trainingen en lessen. Studiebegeleiding bij Lector staat voor.:
zoekmachine google
Citotrainer Nederland Gratis online leren.
Leerlingen worden tegenwoordig minimaal twee keer per jaar getoetst voor het Leerling Volg Systeem LVS. Daarnaast krijgen zij in de laatste groepen te maken met de Entreetoets en de Eindtoets. Om ondermaats presteren te voorkomen, kunt u uw kind opgeven voor een Citotraining.
baklijsten
Stichting Studiebegeleiding Leiden SSL zoekt nieuwe docenten! 140/dag GeoVUsie Studievereniging voor Aardwetenschappen en Aarde en economie.
Stichting Studiebegeleiding Leiden SSL zoekt nieuwe docenten! Ben je al enige tijd op zoek naar een uitdagende bijbaan? Vind je het leuk om les te geven? En heb je zin om een heel weekend met een super gemotiveerd team aan de slag te gaan?
artiest
Huiswerkbegeleiding-vacatures in Leiden maart 2019 Indeed.nl.
Naast het geven van huiswerkbegeleiding kun je bij ons bijlessen geven. Onze teams in Leiden en Oegstgeest hebben versterking nodig. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. View all vacatures voor Lector Studiebegeleiding Leiden jobs. Use for to create your resume on Indeed and apply to jobs quicker.
Airbnb
Home Stichting Studieondersteuning.
Welkom op de website van Stichting Studieondersteuning Leiden SSL, de stichting die professionele tentamentrainingen aanbiedt. SSL is er door studenten voor studenten en streeft naar een hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Onder cursusdata vind je de data en tijden van de trainingen.
Density
Leiden Luzac Examentraining Altijd bij jou in de buurt!
Bel naar 070 361 41 02 Mail naar email protected. Examentrainingen in Leiden. HAVO Geschiedenis Leiden 6-7 april 0 325. VWO Economie Leiden 6-7 april 0 325. HAVO Aardrijkskunde Leiden 13-14 april 0 325. HAVO Economie Leiden 13-14 april 0 325.
VPN
Bijles wiskunde in Leiden BijlesHuis Vind de perfecte bijlesdocent.
Bijles wiskunde in Leiden. Op zoek naar bijles voor wiskunde in regio Leiden? Als u voor het BijlesHuis kiest, krijgt u studiebegeleiding voor wiskunde van een gemotiveerde bijlesgever en dat bij u thuis of bij de lesgever die misschien niet ver in de buurt woont.
schrob zuigmachine
Huiswerkbegeleiding Den Haag Betere cijfers en rust in huis!
Tijdens onze huiswerkbegeleiding werken we met groepen van maximaal zeven leerlingen na schooltijd met ondersteuning van een begeleider aan het huiswerk. We zorgen voor een fijne leeromgeving zodat uw kind zich goed kan concentreren en zo effectief mogeijk het huiswerk maakt.
tiel nieuws 112

Contacteer ons