Meer resultaten voor autisme begeleiding nijmegen

autisme begeleiding nijmegen
De specialist in autisme PGZ.
Uw kind is gediagnostiseerd met autisme. Dit heeft een impact op uw gezin en op uw zoon/dochter. Wij helpen u om praktisch aan de slag te gaan in uw eigen thuissituatie. Mijn" zoon had heel veel moeite met vrije situaties. Hij kan hier nu beter mee omgaan dankzij de begeleiding die hij op school krijgt."
sigaret
Home.
Begeleiding of Therapie. Hulphonden voor Autisme biedt, middels maatwerk, begeleiding of. therapie gericht op b.v.: Hulphonden voor Autisme werkt graag samen met.: Hulphonden voor Autisme is aangesloten bij.: de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg NFG. en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg RBCZ.
neff
Jobcoaches van IVA helpen mensen met autisme werk vinden èn houden Omroep Gelderland.
lamp
Koninklijke Kentalis.
Deze Communit-E is uitsluitend toegankelijk voor daartoe geautoriseerde gebruikers. Degene die gebruik maakt van deze Communit-E of de daarin opgenomen gegevens zonder dat daartoe door de eigenaar een schriftelijk gebruiksrecht is verleend, handelt onrechtmatig en kan door de eigenaar in rechte worden vervolgd.
Content Marketing
Stumass, wonen en studeren met autisme Stumass, wonen en studeren met autisme.
De Autismeweek staat voor de deur met dit jaar het thema Autisme Werkt. 28 maart 2019. Een aantal dingen viel op zijn plek! Martijn van Gompel bestuurder is er duidelijk over. In 2018 viel een aantal dingen, waar. 25 maart 2019. Hoe regel ik een indicatie voor ambulante begeleiding?
zilvervisjes bestrijden
De pagina kan niet worden gevonden.
De RIBW Nijmegen Rivierenland is een regionale instelling voor begeleiding bij wonen, dagbesteding en werk. Wij begeleiden mensen die vanwege een ernstige psychiatrische aandoening EPA voor langere tijd ondersteuning nodig hebben. De RIBW wil haar cliënten helpen een zo gewoon mogelijk bestaan als burger in de samenleving te leiden.
sophos
Sociaal Wijkteam Nijmegen.
Heb je een korte vraag, heb je een goed idee voor de wijk of wil je iets voor anderen betekenen? Dan kun je terecht bij Stip Nijmegen. Wil je melden hoe je het Sociaal Wijkteam Nijmegen hebt ervaren? 088 00 11 333.
Mijn kind is autistisch.
Is uw kind autistisch? Lees waar u terecht kunt voor begeleiding of hulp bij autisme. Wat kan ik zelf regelen? U kunt als ouder psycho-educatie volgen over deze stoornis. U krijgt dan uitleg over autisme en over de gevolgen in het dagelijks leven.

Contacteer ons