Meer resultaten voor autisme begeleiding nijmegen

autisme begeleiding nijmegen
Wie zijn wij? Integrale Begeleiding Autisme Spectrum Stoornis.
U heeft ouders met autisme. Begeleiding naar studie of werk. Rots en Water training. Ervaringen van cliënten. Home Wie zijn wij? Wie zijn wij? Raad van Toezicht. Kees Brinkman Voorzitter. Damy Colon Lid. Alita Hidding Lid. Bernd Hupkens Lid. Servaes Soons Lid. Paulien Fopma Bestuurslid. Nanda Koopmanschap Bestuurslid. Arnold Kraakman Bestuurslid. Rens van Beers. Mark van Voorthuizen. Coaches in de omgeving van Amersfoort. Ellen Grootoonk coach. Francien Hoving coach. Han de Jong coach. Nanda Koopmanschap coach/bestuurder bij IBASS. Coaches in de omgeving van Apeldoorn. Hetty Achterbergh coach. Janita ter Haar coach. Simone van der Ham coach. Frank van Oploo coach. Tessa Roorda coach. Coaches in de omgeving van Arnhem. Tim Horstik coach. Monique van der Lans coach. Denise Lijnse coach. Jolien Pol coach. Nicole Retera coach. Harmjan Roeles coach. Maria Versteeg coach. Roel van Vliet coach. Ytsje van Vliet coach. Coaches in de omgeving van Ede. Ewout Besseling coach. Ivo Doors coach. Paulien Fopma coach/bestuurder bij IBASS. Arnold Kraakman coach/bestuurder bij IBASS. Wendy Mooren coach. Elsemieke de Vos coach. Coaches in de omgeving van Nijmegen.
heb ik autisme
Autisme.
De RIBW Nijmegen Rivierenland is een regionale instelling voor begeleiding bij wonen, dagbesteding en werk. Wij begeleiden mensen die vanwege een ernstige psychiatrische aandoening EPA voor langere tijd ondersteuning nodig hebben. De RIBW wil haar cliënten helpen een zo gewoon mogelijk bestaan als burger in de samenleving te leiden.
piano kopen
KlasseWonen Zelfstandig wonen voor volwassenen met autisme.
Wij zijn een groep volwassenen met autisme 25 tot over de 65 jaar met een normale begaafdheid en een extra gevoeligheid voor geluid. We zijn bezig een woonproject te realiseren voor 10 tot 14 personen in Arnhem of omgeving. Hierbij krijgen we ondersteuning van diverse experts. Iedereen huurt de eigen woning van de verhuurder. Eventuele zorg of begeleiding koop je als bewoner zelf in. Je huurt dus niet van een zorginstelling. Als je de wens hebt om op een rustige plek te wonen, in de nabijheid van gelijkgestemden, en in staat bent zelfstandig te wonen en een eigen huishouden te voeren, kan dit woonproject voor jou interessant zijn. Als toekomstige bewoner moet je ten minste 23 jaar oud zijn. Ook mensen van 40 jaar en ouder zijn van harte welkom. Op dit moment hebben wij al circa 90 aanmeldingen. Je kunt je echter nog steeds aanmelden als belangstellende! Momenteel zoeken wij mogelijke bewoners voor een locatie in Nijmegen.
leren plankdragers
Mijn kind is autistisch.
Is uw kind autistisch? Lees waar u terecht kunt voor begeleiding of hulp bij autisme. Wat kan ik zelf regelen? U kunt als ouder psycho-educatie volgen over deze stoornis. U krijgt dan uitleg over autisme en over de gevolgen in het dagelijks leven.
router
Eigen Kracht Centrale Eigen Kracht werkt ook bij Autisme Eigen Kracht Centrale.
Eigen Kracht werkt ook bij Autisme. Eigen Kracht werkt ook bij Autisme. Hoge tevredenheid onder deelnemers en professionals. Het lectoraat Levensloopbegeleiding bij Autisme van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen HAN heeft in 2013 en 2014 onderzoek gedaan naar Eigen Kracht in de autismehulpverlening in Overijssel.
riool ontstoppen utrecht
Jobcoaches van IVA helpen mensen met autisme werk vinden èn houden Omroep Gelderland.
partytent
Welkom bij BOTS Begeleiding BOTS begeleiding.
Wat doet BOTS Begeleiding? BOTS Begeleiding biedt thuisbegeleiding aan jeugdigen en volwassenen met een ASS Autisme Spectrum Stoornis, ADHD Attention Deficit Hyperactivity Disorder en jeugdigen met een angststoornis met schoolweigering in de regios Rijk van Nijmegen, Land van Cuijk, Arnhem en Noord-Limburg.
Rijbewijs halen met ADD, ADHD of autisme bij Leswereld Leswereld.
Leswereld biedt deze aangepaste rijles aan in Nijmegen en omgeving. Rijinstructeur Tom Luijten zet hiervoor de methodiek Geef me de vijf in, gecombineerd met de landelijke methode Rijopleiding in stappen. Dit samen zorgt voor een lesprogramma dat aansluit bij mensen die extra behoefte hebben aan structuur, rust en duidelijkheid zeker tijdens hun rijlessen. Rijles met duidelijkheid en structuur: Geef me de vijf! Geef me de vijf is simpel gezegd gebaseerd op de bekende puzzel van vijf: Wie, Wat, Hoe, Waar en Wanneer. Op basis van deze vragen ontstaat er duidelijkheid en meer motivatie, en wordt rijlessen leuk en leerzaam, in plaats van een moeilijke reeks handelingen. Lesprijzen altijd hetzelfde, ook bij ADHD of autisme. Kortom, Leswereld verzorgt ook een degelijke rijopleiding voor mensen met.: het syndroom van Asperger.; ADHD Attention Deficit Hyperactivity Disorder.; ADD Attention Deficit Disorder. En de lesprijzen? Die zijn gewoon hetzelfde. Meer weten over extra begeleiding bij autisme, ADD of ADHD?

Contacteer ons