Meer resultaten voor autisme.nl

autisme.nl
Zelfcontrole bij volwassenen met autisme.
Zelfcontrole bij volwassenen met autisme is een praktijkboek dat mensen met autisme helpt om effectief om te gaan met boosheid, onrecht en frustratie. In dit boek wordt in een individueel trainingsprogramma, gebaseerd op wetenschappelijk onderzochte behandelmethoden, helder beschreven wat het verband is tussen autisme en zelfcontroleproblemen en hoe je boosheid op tijd herkent bij jezelf.
tweedehands auto
Maatwerk Autisme Home.
Maatwerk Autisme biedt aan mensen met autisme en een normale tot hoge begaafdheid.: Maatwerk Autisme biedt aan mensen met autisme en een normale tot hoge begaafdheid.: Het Logo van Maatwerk Autisme verbeeldt een. metafoor en wil de persoon met autisme in de.
lening
Handicap Studie Expertisecentrum Ondersteuning van studenten met autisme.
Voor meer informatie over de opzet en uitvoering van het project kunt u terecht bij Marian Geling, email: M.Geling@hetnetwerkhuis.nl. Atelier KunstMaat biedt begeleiding speciaal voor studenten op de kunstacademie met een functiebeperking in het autistische spectrum ASS en aan autisme gerelateerde problematiek.
sea life
Kinderfysio Marloes over kinderen met autisme en bewegen Alles over sport.
Het wordt ook wel een informatieverwerkingsstoornis genoemd. De informatie, de waarneming, komt bij autisme niet als een geheel binnen, maar in losse delen. Ongeveer 1 procent van de kinderen heeft een autisme spectrum stoornis ASS. Bij autisme gerelateerde problemen zijn een aantal, maar niet alle kenmerken van autisme aanwezig.
groene stroom en grijze stroom
Home.
Personen uit het Autisme Spectrum, kortweg PAS, is een onafhankelijke belangenvereniging die het perspectief van de persoon met autisme voorop stelt. Dat kunnen we omdat de leden van PAS zelf autist zijn en wij de wereld vanuit het autismespectrum bekijken.
auto leasen of kopen
Autisme.
De ernst van autisme wordt gebaseerd op de hulp die de patiënt nodig heeft. Wat is de oorzaak van autisme? De oorzaak van autisme is niet bekend. Bij iemand met autisme zijn de hersenen anders aangelegd. Dit lijkt vooral erfelijk bepaald.
Zorgbureau Autisme Home.
Welkom op de site van Zorgbureau Autisme. Zorgbureau Autisme biedt gespecialiseerde hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen met een Autisme Spectrum Stoornis ASS. De begeleiding wordt altijd afgestemd op de situatie, de hulpvraag en de omgeving van de cliënt. Zorgbureau Autisme biedt o.a.
Het Is Hier Autistisch BNNVARA.
Volg ons op. Het Is Hier Autistisch. Filemon Wesselink verdiept zich in de wereld van Autisme. Een aangeboren pervasieve ontwikkelingsstoornis die lastig is te diagnosticeren en waar nog niet veel over bekend is. Hij volgt verschillende mensen met verschillende vormen van autisme.

Contacteer ons